Ga naar de inhoud

Ziggo Dome 2023

Wanneer treden Acda en de Munnik op?

Thomas Acda en Paul de Munnik komen weer bij elkaar als Acda en de Munnik. Nadat het duo in 2015 besloot te stoppen om zelfstandig hun carrière te vervolgen keren ze op 26, 27, 28 oktober en 14, 15, 16 december samen terug op het podium van Ziggo Dome.

Ik ben mijn tickets kwijt

Het opnieuw opvragen van je tickets kan hier. Check ook even je SPAM box hiervoor!

Ik ben nog op zoek naar kaarten, hoe werkt de wachtlijst?

Alle reünie concerten van Acda en de Munnik zijn uitverkocht. Het is mogelijk om je aan te melden voor de wachtlijst van Paylogic. Schrijf je hieronder in voor de wachtlijst van jouw keuze.

 

Zodra er tickets voor deze datum worden aangeboden ontvang je vanuit Paylogic een mail. Je hebt vervolgens 24 uur om de betaling te voldoen voordat de volgende fan op de wachtlijst wordt aangeschreven. Nadat de betaling is afgerond, ontvang je een bevestigingsmail en kun je de tickets personaliseren. De kaarten worden pas een week voor het concert verstuurd.

 

Houd er rekening mee dat aanmelden voor de wachtlijst geen garantie op kaarten geeft. Er komen kaarten beschikbaar als andere fans hun kaarten voor de show van jouw keuze aanbieden via deze tool.

 

Ga naar de wachtlijst per concert:

Wachtlijst 14 december 2023
Wachtlijst 15 december 2023
Wachtlijst 16 december 2023

Ik kan niet meer naar het concert, hoe kan ik mijn kaarten verkopen?

Kun je toch niet naar de reünie concerten komen? Dan kun je jouw kaarten aanbieden aan fans die zich hebben aangemeld voor de wachtlijst. De wachtlijst sluit 48 uur voor het concert plaatsvindt.

 

Kaarten aanbieden werkt als volgt:

 

 1. Ga in de bevestigingsmail naar ‘Bestellingen Beheren’
 2. Klik op ‘Meer acties’ en op ‘Verkopen’
 3. Selecteer welke tickets je wil verkopen
 4. Klik onderin op ‘Verkopen’
 5. De geselecteerde tickets zijn nu aangeboden op de wachtlijst

 

Je ontvangt na verkoop van jouw kaarten de ticketgelden, min de servicekosten per ticket, retour op je bankrekening.

 

Wil je jouw ticket toch niet meer te koop aanbieden, dan kun je jouw ticket(s) terugnemen. Dit kan op de volgende twee manieren:

 

 1. Via de bevestigingsmail dat het aanbieden op de wachtlijst is gelukt: klik op de knop ‘Neem mijn ticket terug’.
 2. Via de MyOrder omgeving: ga naar het gewenste ticket en klik op de 3 bolletjes, hier staat ‘Verkoop annuleren’.

 

Verkoop je kaarten alleen via de officiële wachtlijst van Paylogic. Zo maak je andere fans blij en gaan we samen zwarthandel tegen.

 

Klik hier voor meer informatie over de wachtlijst.

Ik wil mijn kaarten graag ruilen, is dat mogelijk?

De wachtlijst van Paylogic ondersteunt het ruilen van tickets niet. Je kunt dus het beste jezelf aanmelden voor de nieuwe show van jouw keuze en daarna je huidige kaarten op de wachtlijst aanbieden.

Als je zelf iemand hebt gevonden om tickets mee te ruilen kun je beide je ticket op een nieuwe naam zetten met de naamwijzigingslink die beschikbaar is in de MyOrder-omgeving, dan is het ticket van eigenaar gewisseld. Je komt in de MyOrder-omgeving via de bevestigingsmail. Als je deze mail kwijt bent, kun je hem via deze link opnieuw aanvragen.

Waar vindt De Reünie plaats?

Acda en de Munnik treden op 26, 27, 28 oktober en 14, 15, 16 december op in Ziggo Dome in Amsterdam. Adres: De Passage 100, 1101 AX, Amsterdam.

Hoelaat zijn de shows?

Het concert begint om 20.30 uur en duurt tot uiterlijk 22.30 uur. De deuren van Ziggo Dome gaan om 19.00 uur open.

Koop alleen via de officiële verkoopkanalen!

Kaarten voor Acda en de Munnik: De Reünie kunnen uitsluitend gekocht worden via de officiële kanalen. Dit zijn aedm.nl en Paylogic. Alleen als je kaarten via de officiële verkoopkanalen koopt weet je zeker dat je niet te veel betaalt én dat het ticket ook echt toegang tot het evenement geeft. Laat zwarthandelaren als Viagogo, Seatwave, Onlineticketshop en Ticketloket links liggen.

Tickets personaliseren

Tickets worden op naam verkocht voor de shows van Acda en de Munnik in Ziggo Dome. Het is belangrijk dat de hoofdkoper van de tickets aanwezig is bij de kaartcontrole, zodat we weten dat het geldig aangekochte tickets zijn. Als je dus alle kaarten als hoofdkoper op jouw naam hebt gezet is dit geen probleem, mits jullie samen naar binnen komen.

Hoeveel kost een kaartje?

 • Golden Circle Staanplaats – €75,45
 • Staanplaats – €68,45
 • 1e ring Goud – €75,45
 • 1e ring Zilver – €68,95
 • 2e ring Goud  – €61,45
 • 2e ring Zilver  – €55,95
 • 2e ring Brons  – €52,95
 • Mindervaliden – €68,45
 • (Mogelijk) Beperkt Zicht Zitplaats (Zijkant) – €38,50

Alle prijzen zijn inclusief €3,50 servicekosten.

Hoe is Ziggo Dome ingedeeld?

Bekijk hier de plattegrond van Ziggo Dome tijdens De Reünie van Acda en de Munnik.

Geldt er een minimumleeftijd?

Er geldt geen minimumleeftijd voor de show.

Hoelaat begint de show?

De deuren gaan om 19.00 uur open, het concert start om 20.30 uur en eindigt om 22.30 uur.

Hoelaat gaan de deuren open?

De deuren van Ziggo Dome gaan om 19.00 uur open.

Wat kan ik verwachten?

In 2023 staan Thomas Acda en Paul de Munnik weer samen op het podium als Acda en de Munnik. Ze kijken er enorm naar uit om zowel nummers uit het oude repertoire als nieuwe muziek te spelen. Houd de officiële social kanalen in de gaten voor meer updates over de show.

Wat houdt nieuwe muziek van Acda en de Munnik in?

De reünie van Acda en de Munnik gaat gepaard met nieuwe muziek: de singles ‘Morgen Wordt Fantastisch’ en ‘Tussendoor’ zijn vanaf nu te beluisteren via o.a. Spotify, Apple Music en Deezer. Daarnaast hebben Acda en de Munnik de afgelopen maanden aan nog veel meer nieuwe muziek gewerkt. Samen vormen zij het gloednieuwe album AEDM, ruim 10 jaar na het verschijnen van het laatste album.

Wanneer verschijnt het nieuwe album?

AEDM is vanaf 26 oktober 20.00 uur digitaal beschikbaar, maar wordt ook op vinyl en als boek met CD uitgebracht. Thomas en Paul nemen je in dit boek mee in het proces van het afgelopen jaar. Persoonlijke verhalen, foto’s, akkoorden, schetsen en uitgewerkte teksten zorgen voor een uniek kijkje achter de schermen bij de totstandkoming van het album en De Reünie.

 

Let op: het album-boek is in een gelimiteerde oplage gedrukt, maar jij kunt jouw exemplaar als eerste ontvangen. Pre-order AEDM nu hier. Je ontvangt het boek op 26 oktober, nog voordat ook maar iemand het heeft gehoord.

Waar kan ik het nieuwe album AEDM pre-orderen?

Het nieuwe album AEDM is hier te bestellen als pre-order.

Wanneer ontvang ik mijn kaarten?

Tickets worden één week voor de show verstuurd, op deze manier hopen we zwarthandel tegen te gaan.

Ik heb geen bevestiging van mijn bestelling ontvangen, wat nu?

Je kunt hier een nieuwe bevestiging aanvragen. Werkt dit niet? Voor vragen over je bestelling en/of tickets kun je hier contact opnemen met ticketingpartner Paylogic.

Komt er nog meer merchandise beschikbaar?

Vorige week is er een gloednieuwe merchandise collectie online gekomen: The Reunion Drop vind je hier. Zowel het nieuwe album als de merchandise zijn tijdens de concerten in Ziggo Dome verkrijgbaar.

Hoe is Ziggo Dome bereikbaar?

Ziggo Dome is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. Meer informatie vind je hier op hun website.

Is er een garderobe en/of zijn er kluisjes aanwezig?

Naast de gratis garderobes (op eigen risico) zijn er zes lockerruimtes met kluisjes, die je voor €2,- kunt gebruiken. Houd er rekening mee dat tassen die in de kluisjes in de Ziggo Dome worden opgeborgen, moeten voldoen aan het tassenbeleid. Zo is het niet toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm.

 

Buiten de Ziggo Dome, direct boven de ingang, is Lockerpoint ArenAPoort te vinden. Je kunt hier een grote locker huren voor het opbergen van bagage zoals rugtassen, weekendtassen, trolleys, een helm of koffers. De bagagelockers zijn altijd tot 1 uur na het evenement geopend. Kijk hier voor meer informatie over deze lockers.

Mag je eten en drinken meenemen?

Het is niet toegestaan om zelf eten of drinken mee te nemen. In Ziggo Dome zijn voldoende eet- en drinkmogelijkheden.

Hoe kan ik betalen in Ziggo Dome?

Het betalen in de Ziggo Dome vindt geheel contactloos plaats met bankpas of creditcard. Geaccepteerd wordt: Maestro, V-pay, Visa, Mastercard, American Express. Betaal je liever met contant geld? Dat kan met de Ziggo Dome Wallet. De Ziggo Dome Wallet is bij de servicebalies verkrijgbaar. Bij deze servicebalies kun je met contant geld saldo op jouw Ziggo Dome Wallet zetten.

Kan ik tijdens de show Ziggo Dome verlaten en weer terugkomen?

Het is niet mogelijk om de show tussentijds te verlaten en daarna weer terug te komen. Tickets kunnen maar één keer gescand worden.

Huisregels Ziggo Dome

Deze huisregels zijn van toepassing op alle bezoekers van Ziggo Dome.

Waar kan ik een persaanvraag indienen?

Voor persaanvragen kun je een mail sturen naar [email protected].

Ik heb een vraag aan het management van Acda en de Munnik

Aanvragen voor het management mogen naar [email protected].

Contact

Staat je vraag er niet tussen? Laat het hieronder weten en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.